Their shipname is LuYoon. At the first part of the story Luhan was still a baby together with her older sister Taeyeon Luhan and Taeyeon are not really siblings. When Luhan was in the hospital he had a crush on Yoona but Luhan did not know that his crush was Yoona. Yoona pretended to have an amnesia because she wants to start a new life. Yoona’s parents are in an other country and her parents never came back. Now that they are all grown-ups, Luhan is living by himself, also Yoona. Luhan fell in love with Yoona and so did Yoona but Luhan’s girlfriend is Seohyun and Seohyun pretended not to know Luhan because they already broke up.

Girls’ Generation (少女時代) – THE GREAT ESCAPE

Naneun kim chi-wa imnida.. Ff ini terinspirasi dari lagu nya SM The Ballad yg Breath sama wendy sm rookies sekarang udah di red velvet yang because I love you.. Suaranya looo L Jessica please come back: Aku bekerja sebagai penulis webcomic di salah satu perusahaan di Seoul.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email. Join other followers.

Because is just so overused. And seem a little not enough. So, here are facts about EXO. Some of which are popularly known and some are not. These are certified true unless the boys lied, the translations were wrong, or the sources made mistakes. Most of the Korean members can play the piano. In a radio program, Xiumin said that his younger sister really wanted to meet Jongdae Chen because she really likes him.

Baekhyun was practicing for his audition for Seoul Institute when he was spotted by a casting crew from SM. Kai is the only member of EXO-K who properly went on an audition without being casted. The rest of the EXO-K members were all discovered by a casting crew. According to Suho and Chanyeol in a radio program, Chen and Baekhyun were the firsts in EXO to have their first kiss but the two denied it.

who is yoona boyfriend?

Ff yadong hyorin kai Ff yadong hyorin kai Selamat membaca “kriing” suara alarm kai meramaikan kamar tidur member exo k. Browse hyorin fanfics and stories. Fair, smooth and light skin is often the norm in K-Pop, but sometimes we see idols who have sun kissed skin. Disini aku ngasi rekomendasi bukan dari segi cerita aja, tapi juga dari bahasa dan kerumitan cerita. Tapi, jaebal unnie izinkan aku bersamanya sebentar saja.

Find and save ideas about Fighter of the destiny on Pinterest. | See more ideas about The destiny, Luhan and Luhan exo. Chinese Culture, Chinese Art, Lucci, Asian Woman, Asian Girl, Hanfu, Yoona, Traditional Chinese Find this Pin and more on Watch City by Fighter of the Destiny My Amazing Boyfriend Favorit Actors Luhan Asian celebrities.

Gw tabokin pake sehun tau rasa lu! Itu suami gw woy?! Okeoke sudahlah sehun itu satu untuk semua! Gw kali ini bakalan ngomongin tentang suka duka gw main RPW. Sekali lagi, rpw itu bukan Robert pattinson wow tapi role player world. Emang di rpw ada suka dukanya? Setiap permainan ada suka dukanya. Sekarang, gw mau cerita suka duka gw waktu jadi Kim Hyoyeon dancing queen of girls generation. Elu kudet tingkat akut masa: Jadi, agency ini berkonsep cuaca maksudnya uname awalnya ditulis cuacanya terus nama artisnya.

Nah ceritanya gw udah nih ye masuk. Nah awal-awal tuh, gw masih kagok main rpw.

[Freelance] Just a Simple Message

Your place for Chinese dramas, Korean dramas and more with a soft spot for wuxia and anything historical. Imagine a panda watching dramas past the wee ours of the night, that’s us. Episode 31 Recap posted by Bamboo on October 03, 3 comments Li Er has pretty much settled into life in the Qin palace and her lovey dovey relationship with Ying Zheng, but dark times look like they’re ahead.

Tag Archives: Luhan left EXO Post navigation. Dec 12 Kpop Brings Back 안녕하세요! Hi! As usual, year ends with awarding nights. Just like happy ever after, but behind those ever after were struggles. I know I’m obsess with meeting and parting (I mean why not? Tiffany and Nichkhun dating, Yoona and Seunggi dating.

Author POV Taeyeon meminum air putihnya yang terletak di samping piring makanannya. Meneguknya dan meletakkan gelas air putih itu kembali ke tempatnya. Kita akan meminta bantuannya pada Sehun. Nah , apakah yuri punya sahabat dekat? Akan memakan waktu taeyeon! Lagipula, jika kita jodohkan, yang akan terjadi pastinya mereka akan melawan bukan?

NCT Lyrics Index

Gugatan itu berisi pernyataan bahwa kontrak kerja tidak sah dan Luhan berniat untuk membatalkannya. Menariknya, isi gugatan tersebut mirip dengan gugatan yang diajukan Kris terhadap SME beberapa waktu lalu. Tak hanya itu, kuasa hukum yang menangani Luhan kali ini juga sama dengan kuasa hukum Kris. Isu hengkangnya Luhan dari EXO seolah menjawab kecurigaan para penggemar. Akhir-akhir ini Luhan memang jarang terlihat bersama grupnya, namun pihak agensi mengungkapkan bahwa hal itu disebabkan kondisi kesehatan Luhan yang menurun.

SME sendiri sudah memberikan pernyataan mengenai masalah ini.

On Christmas Day, Zhang Han Studio and Nazha Studio have released a joint statement on weibo to confirm that Zhang Han and Gulnezer Bextiyar who have been dating for three years have called it reads as follows.

Romance, Family, Friendship Rating: Yeoja di depanku ini sudah memberiku tanda agar aku berhenti untuk mengucapkan kata-kata selanjutnya. Aku menghela nafas sedikit kecewa, sekarang dia sedang menerima telepon yang aku sendiri tidak tau dari siapa, akupun menghela nafas dan uap dingin keluar dari mulut serta hidungku.

Kalian tau apa yang ku lihat? Aku yang tidak ingin terjadi sesuatu kepadanya segera berjalan pelan ke arahnya dan memeluknya. Aku akan segera kesana. Aku tidak ingin berkata atau menanyakan kepadanya dengan kondisi yang tidak baik seperti ini. Aku berjalan dibelakang yeoja yang sepertinya sangat tergesa gesa ini.

Ku lihat sesekali dia melihat kanan kiri yang sepertinya mencari seseorang. Ku tarik saja tangannya agar dia tidak seperti orang yang panik seperti itu.

Girls’ Generation (소녀시대) – The Boys (English Ver.)

Due to sincere love, makes him always stand beside. Angin berhembus kencang seakan — akan menyuruh air laut untuk ikut bergoyang untuk merayakan hari yang akan segera berubah menjadi malam ini. Seorang namja berambut blone kini terduduk diatas hamparan pasir pantai, manik mata coklatnya menatap lurus matahari ditambah pemandangan warna awan yang berwarna jingga kekuningan. Dia masih mengenakan kemeja sekolah SMU, tidak berniat menggantinya bahkan mungkin sampai nanti malam.

Disebelahnya seorang yeoja dengan pakaian yang sama, seragam sekolah dan tentu juga rok sekolah bermotif kotak-kotak. Tapi pandangannya tak selalu menatap lurus kearah matahari yang ingin tenggelam seperti namja disebelahnya, sesekali ia memalingkan wajah hanya untuk memastikan disebelahnya masih ada seseorang yang selalu berada disisinya.

My Wedding Planned. Chapter 4. Inspirations By: AqwinaKwonYul. Main Cast(S) Kwon Yuri l Xi Luhan. Other Cast. Huang Zi Tao l Oh Sehun l Im Yoona l Bae Suzy l Kwon Parents l Xi Parents.

Ku dengar mereka adalah sub unit dari projek SM kali ini, walaupun aku terlibat di dalam projeknya namun aku tidak menyangka bahwa rumor sub unit tersebut ternyata akan terjadi di bulan ini. Ku lihat ternyata ada 6 namja yang bergabung dari sub unit tersebut, kalau tidak salah nama mereka adalah NCT-U. Jangan berlarian di koridor. Kau akan dimarahi oleh staff nantinya! Aku pun merasa gemas dan langsung mengacak-ngacak rambut mereka.

Oenni kau free kah hari ini? Semua membernya langsung mulai menggodanya. Oh tidak ku pungkiri, mereka semua sungguh tampan bahkan akan menjadi new generation dari EXO serta Super Junior dalam hal visual dan fashion campuran dari Shinee. Akupun langsung berbisik kepada mereka berdua. Aku pernah menjadi trainer bersama dirinya dan dia juga pernah bekerja sama dengan red velvet saat itu.

Sebentar lagi dia akan berulang tahun dan aku tidak tahu harus memberinya apa. Bisakah oenni memberiku saran? Wajah Irene langsung memerah pertanda bahwa dia sangat malu.

KBS Office Drama Jugglers Confirms Leads Daniel Choi, Baek Jin Hee, Lee Won Geun, and Kang Hye Jung

Apa kamu ada acara? Kenapa dia ada disini bersama sahabat — sahabatku dan ikut makan siang bersama? Apa dia memang jodohku?

BTOB’s Sung Jae Responds to Dating Rumors with DIA’s Joo Eun. Episode Coming Soon Chinese Fans Commit Suicide Amid Luhan’s Dating Confirmation. Episode Coming Soon. 3 Members of SNSD End Contracts; But Group Will Not Disband Yoona Reveals that Si Wan is Very Manly. Episode Coming Soon. B.A.P participates to support.

Lalu aku menghentikan langkah ku untuk melihat wajah yoona yang sangat polos. Aku berjalan menuju pagar besi yang mengelilingi lapangan basket itu. Aku ingin mengatakan sesuatu padamu. Ohh ya, aku juga ingin mengatakan sesuatu juga kepadamu. Besok malam aku ingin mengenalkanmu kepada orangtua-ku, Sepertinya aku ingin serius dengan hubungan kita. Yoona hanya memelototiku sperti aku bertindak bodoh. Yaaakkk amber jangan beritahu mereka!

Kyu segera menenangkan donghae sedangkan amber, minho, heechul dan onew menenangkan ku. Lalu donghae memeluk yoona dan berusaha menenangkannya sampai akhirnya yoona jatuh pingsan. Tapi tidak lagi karena ada seorang yoeja yang mendekati sooyoung dia bernama Victoria. Lalu kyuhyun pergi meninggalkan Victoria. Setelah itu dia mencari sooyung dengan mengeliligi sekolah. Mereka seperti tidak mempunyai beban , bahagia, serasa dunia milik mereka berdua batin kyu.

De De Tillman K-Pop Blogs

Adelyn Torralba Sep 24, Kim Jong-dae, also popularly known as Chen and the main vocalist of EXO-M, just turned 23 recently, and is now being rumored to be leaving the well-known Kpop band. Advertisement Like Us on Facebook After the Korean heartthrob’s solo performance on “King of Mask Singer,” he hinted and said that he always wanted to be judged as a singer and not just a member of EXO.

If Chen’s decision would be final, he would be the first Korean member to leave the Kpop band, after three Chinese members of EXO – Luhan, Kris, Tao – left the said boy band; however, an official statement is yet to be released to clear all speculations.

Find this Pin and more on KPOP Boyfriend material pics by perla. See more. BAEKHYUN Exo (OT12) TAO EXO K Exo Exo (OT12) Kpop Exo korean Exo members CHANYEOL Bigbang GOT7 Taehyung YoonA. I feel like this would be Luhan saying its a girl Mano Eu amo esse homem Olha esse rosto Jesus amado Abençoado seja luhan Abençoada seja a namorada.

Your place for Chinese dramas, Korean dramas and more with a soft spot for wuxia and anything historical. Imagine a panda watching dramas past the wee ours of the night, that’s us. It reads as follows. To the friends who are concerned and love Zhang Han and Nazha: Thank you for your continued support and love over such a long period. Their relationship the past three years is a beautiful life experience. There is a start and there is an end, here we honestly inform friends and the media: Zhang Han, Nazha broke up around October of this year.

We feel great regret as this relationship has received too much exposure and pressure from the outside world and also because of their respective goals in terms of their career, they don’t often get to meet, hence, both parties have decided to make this decision after giving it much thought. Even though they can no longer move forward as a couple, they value the relationship very much and give their most sincere wishes for each other’s future.

In order to avoid speculations, this announcement is going to be the only one regarding this matter and no responses will be made in the future. Please respect their decision, give them some time and continue to support their projects. As a public figure, apologies for bringing personal matters to the media and to the public and appreciate your understanding and support.

Korean Addict

However, companies certainly not only want to get back what they invested — they want to make fat profit, too. A lot of idols start work when underage. They are given this image of fame, money and glory and I doubt the negative sides of the industry no freedom, being whored out to sponsors etc are described to them, not that kids can really understand anyway.

Luhan sudah dating!” teriak eomma Jessica dari lantai bawah. “eo! Apa eomma sudah pulang?” Tanya nya sendiri sambil menyiapkan diri untuk pergi bersama kekasihnya.

K-Pop groups are essentially similar to the manufactured girl groups and boy bands we have here, so what is it that separates them? And the scary thing is that most of these trainees start out as teenagers. People often speculate that the idols are worked too hard by their companies with stories of successful groups such as Infinite having no furniture in their dorm living room so they can continue practicing in their own time.

Dara, Bom above , CL below , Minzy. Most groups will also have leaders, to help steer the group and again to help with this sense of community. Normally this leader will be one of the older members of the group, although this is not always the case and often depends what company the groups are under — for example, CL of 2NE1 — a girl group under YG Entertainment — is the second youngest member and leader of the group. The Japanese music industry is the second largest in the world after that of the USA.

[W Live 2 S.M. Fashionistas] Clip 3_YOONA & SEO HYUN & KAI & LU HAN & SE HUN